انتخاب تجهیزات و وسایل مورد نیاز سرویسهای بهداشتی باید افزون بر زیبایی، کارایی و کیفیتی مناسب داشته باشد. روشویی پرکاربردترین وسیله در حمام و دستشویی است؛ از این رو در انتخاب آن باید بسیار دقت کرد. این مقاله درباره انواع روشویی موجود در بازار، ویژگی ،کیفیت و کاربرد آنها در فضای بهداشتی شما را راهنمایی می کند. با مجله دلتا همراه باشید.
روشویی پایهدار
روشویی پایهدار پر کاربرد و ساده است. از ویژگیهای مثبت این نوع روشویی، دسترسی راحت به شیر و لولهها برای تعمیر و نگهداری است. اگر امکان لوله کشی توکار در سرویس بهداشتی وجود ندارد، بهترین راه برای پوشش لوله ها استفاده از روشوییهای پایهدار است.
از آنجایی که روشویی پایهدار کابینت ندارد، فضایی برای نگهداری وسایل ندارید. تمیز کردن اطراف روشویی پایهدار کمی مشکل است و معمولا در تمیز کردن فاصله بین پایه و دیوار مشکلاتی به وجود میآید.
استفاده و نصب این روشویی نسبت به انواع روشویی دیگر، بسیار آسان است و برای سرویس بهداشتی خانه، سرویس مستر و حمام مناسب است.
روشویی توکار
در این نوع روشویی سینک زیر کانتر کابینت قرار گرفته و لبههای آن پوشانده شده به گونهای که روشویی در زیر سنگ کابینت قرارگرفته است.
این نوع سینک روشویی درز و شکاف ندارد و آب به طور مستقیم درون سینک میریزد و مناسب سرویس های بهداشتی خانوادگی مناسب است.
ویژگی منفی این نوع روشویی در تمیز کردن محل اتصال سینک به سنگ کابینت است. از طرف دیگر این روشویی باید به طور مستقیم به جسمی صلب و جامد مثل سنگ وصل شود. این نوع روشویی بهتر است در فضاهای بسیار مرطوب مانند حمام نصب نشود.
روشویی دیواری
این روشویی مستقیما بر روی دیوار نصب میشود و اتصالی به زمین ندارد. این مدل، برای فضاهای کوچک، بسیار مناسب است. انواع روشویی دیواری با کابینت و بدون کابینت در بازار وجود دارد که انتخاب شما باید با توجه به فضای سرویس بهداشتی باشد.
روشویی کاسهای
سطح سینک در این نوع روشویی خارج از کانتر کابینت قرار دارد و این موضوع باعث زیباتر شدن فضای سرویس بهداشتی میشود.
از آنجا که روشویی کاسهای از کانتر کابینت بالاتر است، ارتفاع کابینت باید کمتر از حد معمول باشد؛ در نتیجه محل نگهداری وسایل در کابینت محدود میشود. انواع روشویی کاسهای بهتر است برای سرویسهای بهداشتی عمومی و سرویس مستر در خانه استفاده شود.